Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
19 de març del 2024
Altafulla tindrà Casal de Setmana Santa gratuït per als infants de la vila
Es farà del 25 al 28 de març a l’escola El Roquissar i anirà a càrrec de l'entitat Viu Lleure
La regidoria d’Educació de l'Ajuntament d'Altafulla, que encapçala Eva Martínez, organitzarà un Casal de Setmana Santa a través de l'Associació Educativa Viu lleure. L’activitat anirà dirigida a nens i nenes de 3 a 12 anys i es gratuïta, ja que l’horari bàsic de 9h a 13h està subvencionat per l’àrea de Benestar Social del consistori i cofinançat pel departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya. D’aquesta manera ho ha explicat Martínez a Altafulla Ràdio.

El casal porta per títol 'Gaia i els viatges en el temps', i a través d'activitats, manualitats, jocs, dinàmiques, excursions, esports i esbarjo es converteix en un espai ideal per gaudir, jugar i aprendre. Tindrà lloc a l'escola El Roquissar d'Altafulla els dies 25, 26, 27 i 28 de març. Les places són limitades i les inscripcions s’han de tramitar al portal web www.viulleure.cat, al correu info@viulleure.cat o al telèfon 722 85 10 02.

El casal també disposa de servei de vetlladora per a infants amb necessitats especials. I paral·lelament hi ha una modalitat d’acollida, que en aquest cas sí que s’ha de pagar. L’horari és de 8h a 9h i de 13h a 14h, i les quotes són de cinc euros per dies esporàdics, 15 euros pels matins o les tardes i 25 euros per tots els matins i les tardes.
Eva Martínez, regidora d'Educació d'Altafulla
Social
Et recomanem
Concert en família amb Lali Begood
16 de juny a les 12h a La Violeta
Entrades gratuïtes a: entradas.codetickets.com
Dia de la música
21 de juny de 17h a 20h al carrer de l'Hostal
Organitza: Escola Municipal de Música d'Altafulla
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla