Notícies
18 de setembre del 2015
L’obertura de l’avinguda Lluís Companys d’Altafulla continua estancada
La regidora d’Urbanisme ha insistit que l’Ajuntament es troba “lligat de mans” i “sense sortida”, i que és “un problema dels propietaris”
L’obertura de l’avinguda Lluís Companys i l’adequació de l’anomenada zona de la Cabana continua estancada. Ara fa uns mesos semblava que era l’Ajuntament qui agafava les regnes de la problemàtica. Fins i tot, l’alcalde, Fèlix Alonso, va presentar un ultimàtum als propietaris perquè posessin fi a aquesta situació, o seria el mateix consistori qui es fes càrrec de l’obertura. L’Ajuntament fins i tot va elaborar el pressupost, i estava disposat a assumir-ne el cost. La regidora d’Urbanisme, però, ha deixat ben clar en una entrevista als micròfons d’Altafulla Ràdio que a hores d’ara l’Ajuntament es troba “lligat de mans” i en una situació “sense sortida”. Ha reconegut que “el seu desig és obrir el vial, però que la realitat és una altra”. Marisa Méndez-Vigo ha insistit que “és un problema entre propietaris”.

Més enllà de la mala imatge que suposa aquest espai pel municipi, un altre dels problemes que suposa aquest conflicte és que mentre no s’obri el vial, l’autobús urbà de l’Empresa Municipal de Transports (EMT) de Tarragona, que ara fa parada a ‘Aiguamolls del Gaià’, no podrà arribar fins l’estació de tren, tal i com ho havien acordat entre l’empresa i l’Ajuntament. De fet, el servei s’havia d’ampliar aquest passat estiu. De moment, però, continua sense ser possible.
Marisa Méndez-Vigo, regidora d'Urbanisme
Social
Et recomanem
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com
Visita ‘La vida de les elits vora Tàrraco’
11 d'octubre a les 11:00h. a la vil·la romana dels Munts
Preu: 5 euros. Venda d’entrades a www.mnat.cat/entrades