Notícies
Foto: Arxiu - Altafulla Ràdio
11 d'abril del 2024
Montse Castellarnau s’integra en la candidatura dels Comuns per a les eleccions al Parlament
La cap de l’oposició a Altafulla vol aportar la seva experiència municipalista i al CCT per avançar en diverses millores per la ciutadania a través de la seva proposta
La portaveu d’Alternativa Altafulla i cap de l’oposició a l’Ajuntament d’Altafulla, Montse Castellarnau, s’ha incorporat com a número 12 de la llista de la formació dels Comuns a Tarragona per a les eleccions al Parlament de Catalunya. Així consta en les llistes provisionals que ja es poden consultar al DOGC si bé s’elevaran a definitives el pròxim 16 d’abril. L’edil ha confirmat aquest punt a Altafulla Ràdio i s’ha mostrat orgullosa de formar part d’una candidatura que du per lema ‘un futur en comú’ i a la qual pretén aportar la seva experiència en l’àmbit municipalista, amb vuit anys de gestió de govern i un d’alcaldessa. A més, considera que la recent incorporació també al Consell Comarcal serà útil per bastir les propostes i accions del grup a nivell de país.

Pel que fa a les qüestions programàtiques que Castellarnau considera destacades de la seva candidatura i en les que el territori i també Altafulla hi pot tenir molt d’interès, aquestes passen per diversos àmbits, destacant el social. Reptes de país com la igualtat, el feminisme, la millora de la salut, la sostenibilitat i la mobilitat al territori, diu, són claus per avançar.

Castellarnau és la número 12 d’una llista dels Comuns-Sumar a la demarcació de Tarragona que encapçala el tàndem format per la diputada i regidora del Vendrell, Yolanda López i l’exregidor de Vila-seca, Mario Téllez.
Montse Castellarnau, portaveu d'Alternativa Altafulla
Montse Castellarnau, portaveu d'Alternativa Altafulla
Social
Et recomanem
Concert en família amb Lali Begood
16 de juny a les 12h a La Violeta
Entrades gratuïtes a: entradas.codetickets.com
Dia de la música
21 de juny de 17h a 20h al carrer de l'Hostal
Organitza: Escola Municipal de Música d'Altafulla
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla