Notícies
Foto: Anna F.
20 de novembre del 2014
Torredembarra dotarà les tres escoles del municipi i l’edifici del Patronat Antoni Roig amb desfibril·ladors
Es preveu que abans de finalitzar aquest mes de novembre l’escola L’Antina ja en disposi d’un, i que es dugui a terme la formació corresponent
Les escoles de Torredembarra disposaran de Desfibril·ladors Externs Automàtics (DEA) en els propers mesos. Uns aparells electrònics portàtils que permeten analitzar el ritme cardíac, identificar les arítmies mortals tributàries de desfibril·lació i administrar una descàrrega elèctrica amb la finalitat de restablir el ritme viable amb nivells alts de seguretat.

Es preveu que abans de finalitzar aquest mes de novembre l’escola L’Antina ja en disposi d’un, i que es dugui a terme la formació corresponent al professorat. Així ho ha anunciat el regidor d’Ensenyament, Jordi Solé, durant una xerrada al centre educatiu a càrrec de l’Associació de Cardiopaties Congènites.

Els aparells per a l’escola Antoni Roig i l’escola Molí de Vent s’adquiriran l’any vinent. Jordi Solé també ha avançat que també dotaran amb desfibril·ladors l’edifici del Patronat Antoni Roig, seu de l’Escola d’Adults, l’Escola de Música, Punt Òmnia i Capicua.

El municipi és pioner a la demarcació de Tarragona en oferir aquests aparells a les escoles. Cada un d’ells tindrà un cost per a les arques municipals de prop de 1.500 euros.
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb 'Realitat sonora'
5 de febrer a les 19:00h. a la sala Dansclas
Organitza: OilJazz
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme i al 977 65 14 26
10a Marxa dels Castells del Baix Gaià
6 de febrer a les 09:00h. des de les eres del Castell
Més informació a: www.marxacastells.com
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla