Notícies
Foto: Castellers d'Altafulla
19 d'abril del 2024
Els Castellers d’Altafulla podrien portar a plaça els primers castells de 7 de la temporada en la diada de Sant Jordi
Aquest dissabte a la plaça del Pou els liles continuen greixant l’engranatge al costat dels Castellers de Sant Pere i Sant Pau i els Xicots de Vilafranca
La plaça del Pou d’Altafulla tornarà a viure una nova diada castellera aquest dissabte 20 d’abril a les 17h amb els amfitrions, els Castellers d’Altafulla, actuant en un horari al qual li han agafat el gust i en el qual sembla que també se senten còmodes la majoria de colles. És la diada corresponent a la festivitat de Sant Jordi, tot i que mai es fa coincidir exactament amb la Diada.

I ho faran amb la vista posada en estrenar aquesta temporada els castells de 7 que, per prudència, no van dur a plaça en la diada d’inici. N’ha parlat en aquesta emissora el president dels de Ca l’Ixart, Arturo Palavecino, que creu que, a falta de l’assaig d’aquest divendres, la plaça del Pou podria veure ja un primer castell de la gamma bàsica de 7, o inclús dos.

Els Castellers d’Altafulla estaran acompanyats a plaça de la colla castellera de Sant Pere i Sant Pau i dels Xicots de Vilafranca. La cita, aquest dissabte 20 d’abril a les 17h.
Arturo Palavecino, president dels Castellers d'Altafulla
Social
Et recomanem
Concert en família amb Lali Begood
16 de juny a les 12h a La Violeta
Entrades gratuïtes a: entradas.codetickets.com
Dia de la música
21 de juny de 17h a 20h al carrer de l'Hostal
Organitza: Escola Municipal de Música d'Altafulla
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla