Notícies
Foto: Mossos d'Esquadra
19 d'abril del 2024
Els sindicats denuncien que la comissaria de Torredembarra està deixant sota mínims altres dotacions
Exposen que hi ha set caporals i 34 agents enlloc dels 50 anunciats per Interior, i que la gran majoria provenen de Tarragona
El Sindicat Autònom de Policia (SAP-Fepol) i el Sindicat de Mossos d'Esquadra han denunciat que la manca de personal a la comissaria de Torredembarra, estrenada a principis de mes, està deixant sota mínims altres dotacions.

Els dos sindicats han exposat en un comunicat que al nou equipament s'hi han incorporat set caporals i 34 agents, en lloc dels 50 anunciats per la conselleria d'Interior. A més, afirmen que la gran majoria provenen de la comissaria de Tarragona, que ara necessita el suport d'altres seus, com la de Salou, per cobrir els patrullatges. També s'ha forçat el trasllat de Mossos d'altres regions, com explica la portaveu del sindicat SAP-FEPOL, Imma Viudes.

A més, des del sindicat han lamentat que s'hagi "forçat" a agents a desplaçar-se a Torredembarra i no s'hagin ofert les places al conjunt d'agents del cos policial, quan hi podia haver policies interessats en aquesta destinació.

Els sindicats policials creuen que se'ls hauria d'haver consultat i tingut en compte abans d'obrir una comissaria com la de Torredembarra.
Imma Viudes, Portaveu del sindicat SAP-FEPOL
Social
Et recomanem
Concert en família amb Lali Begood
16 de juny a les 12h a La Violeta
Entrades gratuïtes a: entradas.codetickets.com
Dia de la música
21 de juny de 17h a 20h al carrer de l'Hostal
Organitza: Escola Municipal de Música d'Altafulla
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla