Notícies
Diputació de Tarragona
22 de setembre del 2015
Les escoles d'art de la Diputació de Tarragona inicien el curs aquest dijous
Aquest curs incorporen títols de gràfica interactiva, animació i infografia 3D
Les escoles d'art de la Diputació oferiran, per primer cop a la demarcació de Tarragona, quatre noves titulacions. Es tracta dels cicles de Gràfica Interactiva i Animació, que s'impartiran a l'escola de Tarragona; el cicle d'Infografia 3D, que es farà a l'escola de Reus; i el taller d'Art Digital que es podrà cursar a Tortosa.

L'Escola d'Art i Disseny de Tarragona inicia el curs aquest dijous 24 de setembre amb dos nous cicles formatius, Gràfica Interactiva i Animació. El primer curs capacita l'alumne en l'àmbit del multimèdia interactiu, amb activitats relacionades amb la conceptualització i planificació dels projectes interactius amb noves tecnologies. El curs d’animació està orientat a formar professionals que puguin desenvolupar les fases de preproducció, producció i postproducció de qualsevol peça audiovisual.

Aquestes dues propostes se sumen a l'oferta de cicles formatius de grau superior del centre que comprèn també les especialitats de joieria, pintura, fotografia, il•lustració i gràfica publicitària.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla