Notícies
Castellers d'Altafulla
22 de setembre del 2015
Els Castellers d’Altafulla descarreguen el 4de6 amb agulla de dones a la Diada del 33è aniversari dels Xicots de Vilafranca
Completen la jornada amb el 3de7, 4d6 de dones i un pilar de 4 en una jornada on hi havia moltes baixes al tronc i al pilar
Els Castellers d’Altafulla van descarregar diumenge el 4de6 amb agulla de dones a la Diada del 33è aniversari dels Xicots de Vilafranca on compartien plaça amb la colla local i la Colla Jove Castellers de Sitges. Aquesta fita però guanya més importància després que el 4de6 amb agulla de dones no es carregués en primera ronda, i que, en un segon intent en la segona ronda, aquest castell construït amb un clar accent femení, aconseguís reconduir la caiguda patida en l’inici de la jornada i fos descarregat còmodament en la segona. Pol Munté, cap de colla dels Castellers d’Altafulla, expressava aquest doble sentiment d’orgull cap a la colla de Ca l’Ixart.

La Diada a Vilafranca la van completar amb el 3de7, 4de6 de dones i un pilar de 4. A més, els altafullencs estan doblement satisfets ja que en aquesta diada hi havia moltes baixes en el tronc i en el pilar, i van aconseguir omplir tot un autocar.

Per la seva banda, la Colla Jove Castellers de Sitges van completar una jornada castellera còmoda amb castells de set amb el 5de7, 4de7 amb agulla, 4de7 i un pilar de 5. Mentre que els Xicots de Vilafranca descarregaven el 17è 3de8 de la temporada, el 16è 4de8, el 5de7 i un pilar de 6.
Pol Munté, cap de colla dels Castellers d'Altafulla
Pol Munté, cap de colla dels Castellers d'Altafulla
Social
Et recomanem
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com
Visita ‘La vida de les elits vora Tàrraco’
11 d'octubre a les 11:00h. a la vil·la romana dels Munts
Preu: 5 euros. Venda d’entrades a www.mnat.cat/entrades