Notícies
Foto: Vespa Club Baix Gaià
24 de maig del 2024
El club Vespa Baix Gaià celebra el seu primer any d’existència
Ho farà amb un dia ple d’activitats al parc del comunidor aquest dissabte
El Club Vespa Baix Gaià compleix aquest maig un any des de la seva fundació. La voluntat d’un grup d’amics amants de les vespes de reunir-se per fer sortides, ha evolucionat a un Club amb més de 30 adeptes. Tots ells i elles es troben cada 3r diumenge de mes, ben d’hora pel matí, per iniciar una ruta pel Baix Gaià i descobrir el territori.

Per celebrar el seu aniversari, els scooteristes han muntat tot un dia ple d’activitats, aquest dissabte, relacionades amb la Vespa i la música i cultura modernista que envolta aquest món. Com una sortida per descobrir racons del Baix Gaià o diferents actuacions de punxa discs. Un dels membres del Club, Òscar Guayabero, ha donat alguns detalls de la celebració en una entrevista al programa ‘L’Hora Local’ d’Altafulla Ràdio. Destacant el pes de la música, amb noms com el punxa discos Naltros Sols o el grup de versions Bunker Lee, entre altres. A més també es comptarà amb un sorteig i sessions de punxa discos dels mateixos membres del Club.


Abans, però, de la celebració al Comunidor, com és preceptiu els del Club sortiran a les 9.30h a fer un tomb amb la vespa fins a Santes Creus i serà a partir de les 12 quan arribaran al parc per iniciar la festa, amb vermut i dinar inclòs, a més de continuar per la tarda. Uns membres del Club que, com destaca Guayabero, ho són per diferents motius, principalment l’estima per una motocicleta versàtil, atractiva i senzilla alhora.


Tot i que les inscripcions per gaudir del dinar ja són tancades, qui desitgi passar una bona estona aquest dissabte amb música i bon ambient tot el dia només cal que passi pel parc del Comunidor. L’Ajuntament d’Altafulla col·labora en la iniciativa, així com també diferents empreses locals.
Oscar Guayabero, membre del Vespa Club Baix Gaià
Oscar Guayabero, membre del Vespa Club Baix Gaià
Social
Et recomanem
Festival Altacústic
19 i 20 de juliol a la plaça de l'Església i la plaça del Pou
Programa complet a: www.altacustic.cat
Concurs de Castells de Sorra
20 de juliol a les 11h davant del Parc de Voramar
Bases del concurs i inscripcions a: www.altafulla.cat
MNACTEC Bus
26, 27 i 28 de juliol al carrer Atzavares
+ info i reserves a: mnactec.cat/ca/exposicio-detall/mnactec-bus
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla