Notícies
06 d'octubre del 2015
Els Castellers d’Altafulla reprenen els assajos per afrontar amb garanties un nou intens cap de setmana
Després d’actuar a Vespella de Gaià i Torredembarra, viatgen ara a Alcover, a la Pobla de Montornès, i a Bellprat
Després de la que qualifiquen com una “impressionant Clàssica de 7”, aconseguida aquest passat cap de setmana a Torredembarra, i d’una actuació molt femenina a Vespella de Gaià; els Castellers d’Altafulla tornen als assajos aquest dimarts. A partir de les 8 del vespre a l’Era de l’Ixart, els liles seguiran treballant de valent per afrontar amb garanties el tram final de temporada.

Ara els venen uns dies molt intensos amb tres actuacions importants: el dissabte a partir de les 6 de la tarda a Alcover, amb els Xiquets d’Alcover i els Bordegassos de Vilanova; el diumenge a les 5 de la tarda a la Pobla de Montornès, amb la Colla Castellers Xiquets de Tarragona i els Nois de la Torre; i el dilluns a les 12 del migdia a Bellprat, amb els Bordegassos de Vilanova i els Xicots de Vilafranca. Cap de setmana complert que s’acabarà de definir en els assajos d’aquesta setmana.

Uns assajos que, de moment, es mantenen al local, però que la intenció és traslladar els dels dimarts en les properes setmanes fins la plaça del Pou. I és que, segons ha avançat el cap de colla, Pol Munté, el Pilar Caminant d’aquesta Festa Major de Sant Martí esdevindrà ben especial i s’ha de treballar a consciència.

L’objectiu de la colla en aquestes properes diades és portar a plaça el màxim possible de castells de 7 per culminar una gran temporada en la festivitat del novembre.
Pol Munté, cap de colla dels Castellers d'Altafulla
Social
Et recomanem
Visites a la Vil·la romana dels Munts
Instal·lacions obertes de dimarts a diumenge
Més informació a www.mnat.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Reserves a l'Oficina de Turisme d'Altafulla i al 977 651 426
Taller d'alimentació terapèutica
Cada dijous a les 18:00h. a la sala Teresa Manero
Informació i inscripcions a mriambau@altafulla.altanet.org
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla