Notícies
07 d'octubre del 2015
La Policia Local d’Altafulla realitza 4.700 serveis al llarg de l’estiu
Durant els mesos de juliol i agost també en destaquen les més de 100.000 assistències, i els gairebé 1.400 controls
La Policia Local d’Altafulla ha realitzat des de l’1 de juny i fins a mitjans del mes de setembre un total de 106.106 assistències. Gran part es concentren al mes d’agost, amb 49.695; seguides de les del mes de juliol, 37.964; i les del mes de juny, 11.700. Durant la primera meitat del mes de setembre, les assistències han estat de 6.747.

Més enllà dels serveis habituals, els agents han realitzat al llarg de l’estiu al voltant de 1.400 controls, ja sigui de camions, en establiments públics, en instal·lacions municipals, o en proves d’alcoholèmia i drogues, entre d’altres de més específics. Paral·lelament, els serveis d’urgència s’han elevat a una seixantena, en la seva majoria per baralles o avisos de robatori. També en destaquen els gairebé 700 serveis a peu, als quals se li sumen una quarantena de serveis a actes oficials. Les assistències a persones s’han xifrat en més de 420. No són destacables les actuacions per alteració de l’ordre públic.

Altres xifres que sí que en destaquen són les denúncies de trànsit, que han superat les 450, en la seva majoria per estacionar de forma incorrecta. En matèria de circulació, durant aquest període estival tampoc s’han aturat les tasques de senyalització i de regulació del trànsit. Pel que fa a accidents, se n’han registrat més d’una vintena, tots ells sense ferits.

Al llarg de l’estiu els agents han desenvolupat 4.694 serveis.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla