Notícies
08 d'octubre del 2015
L’àrea d’Acció Social de l’Ajuntament d’Altafulla ofereix un curs d’informàtica per a la gent gran
El curs es desenvoluparà tots els divendres de 16h a 18h al local de l’Escola d’Adults de l’Era de l’Esteve
L’àrea d’Acció Social i Ciutadania de l’Ajuntament d’Altafulla torna a dedicar especial atenció a la gent gran. La regidoria posarà en marxa aquest divendres una nova iniciativa dirigida a aquest col·lectiu. En aquesta ocasió, es tracta d’un Curs d’Informàtica de 22 hores de durada, dirigit a persones de més de 65 anys empadronades al municipi.

L’objectiu és impulsar la utilització de les tecnologies de la informació per tal d’afavorir l’autonomia personal i millorar la qualitat de vida dels participants, així com per aprendre a utilitzar les principals eines informàtiques.

El curs es desenvoluparà tots els divendres de 4 a 6 de la tarda al local de l’Escola d’Adults de l’Era de l’Esteve. Per a més informació i inscripcions, les persones interessades poden posar-se en contacte amb l’Ajuntament a través del correu electrònic mriambau@altafulla.altanet.org, o del telèfon 977 65 00 08.

Aquelles persones amb problemes de mobilitat disposaran del servei de transport adaptat que també ofereix la regidoria d’Acció Social. Cal, però, sol·licita-ho prèviament a l’Ajuntament.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla