Notícies
08 d'octubre del 2015
La regidoria de Joventut i el PIJ d’Altafulla treballen en l’elaboració del Pla Local per als propers quatre anys
Els joves interessats en prendre-hi part poden omplir una enquesta i donar a conèixer les seves necessitats i les seves inquietuds
El Punt d’Informació Juvenil d’Altafulla ha fet arribar als seus usuaris una enquesta per tal que els joves del municipi puguin col·laborar de forma activa en l’elaboració del nou Pla Local de Joventut. Un projecte que s’ha de renovar de cara als propers quatre anys, i que s’impulsa des de l’àrea de Joventut de l’Ajuntament a través del PIJ.

El Pla Local de Joventut és el document que recull la planificació estratègica de les polítiques de joventut, i que esdevé una eina indispensable per a la gestió de projectes integrals des de la proximitat. Amb aquest sondeig el que es pretén és conèixer les seves mancances i necessitats, els objectius a assolir en relació a aquestes i els eixos i les accions en què es concretarà el treball per assolir aquests objectius.

S’han elaborat dues enquestes: una per a joves d’entre 12 i 15 anys, i una altra per a joves majors de 16 anys.
La primera pregunta per aspectes com ara els estudis post-obligatoris, els interessos en matèria de salut, o l’oci i la cultura, i altres aspectes específics propis del PIJ. Pel que fa a la segona enquesta, també se centra en el món laboral i en l’habitatge.

Els joves que vulguin aportar les seves idees i els seus suggeriments per a l’elaboració d’aquest Pla Local de Joventut poden fer-ho a través d’aquests dos enllaços:

https://docs.google.com/forms/d/1snRPsEK9Ups56zyeeKwdNbo99kK_gpkuANwdrH-a_-8/viewform

https://docs.google.com/forms/d/1CP9xkLo621LcCo3LnG5MJ47VCXyaTrTaRfoEbD8eEg8/viewform
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla