Notícies
09 d'octubre del 2015
La Fira de la Cervesa Artesana 2015 aterra aquest cap de setmana a Torredembarra
Els dies 10 i 11 d’octubre, els visitants també podran gaudir enguany de menjar, música en viu, i activitats per a la canalla
La plaça del Castell de Torredembarra acollirà aquest cap de setmana la Fira de la Cervesa Artesana. La mostra celebra enguany la seva sisena edició i, a diferència d’altres anys, ho fa de la mà de l’Associació de Comerciants, Bars i Restaurants del Casc Antic, qui s’encarrega de complementar la fira des de la vessant gastronòmica.

Una altra de les novetats d’aquesta sisena edició és la inclusió en el programa d’una trobada i una ruta d’scooters. Oriol Pijuan, un dels responsables de la fira, ens fa cinc cèntims d’aquestes variacions.

L’organització va a càrrec de la cervesa torrenca Estraperlo, amb la col·laboració de l’Ajuntament i el Patronat Municipal de Turisme.

Seran una quinzena els productors de cervesa artesana d’arreu del país: Clandestines, Surfera, Espina de Ferro, Estraperlo, Rústica bufona, Segarreta, etc., i els productors vénen del Baix Gaià i Tarragonès, Penedès, Anoia, Priorat, Vallès, Alt Camp i la Segarra.

Els visitants també podran gaudir enguany de menjar, música en viu cada nit, activitats per a la canalla i una programació paral·lela que té com a objectiu potenciar i donar a conèixer la cultura de la cervesa.

La 6a Fira de la Cervesa Artesana arriba al municipi tot just una setmana després que s’hi celebrés per primera vegada el nou projecte ‘Torredembarra és música’. Van ser al voltant de 4.000 les persones que van gaudir d’aquesta primera edició.
Oriol Pijuan, responsable de la Fira
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla