Notícies
21 de novembre del 2014
Representants de partits, sindicats i usuaris denuncien la privatització encoberta del sistema públic de salut a Tarragona
El col·lectiu ha registrat un document als serveis territorials que el director Josep Mercadé s'hauria compromès a respondre en deu dies
El Grup de Treball en Defensa de la Sanitat Pública de Tarragona ha denunciat els plans del departament de Salut de treballar per privatitzar de forma encoberta el sistema públic del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre amb la creació d'un consorci sanitari com el projectat a Lleida.

Sosté que la posada en marxa de plans funcionals entre l'Institut Català de la Salut (ICS), Gestió i Prestació de Serveis de Salut (GIPSS) i la Xarxa Sanitària i Soical Santa Tecla "amaga" la concreció d'aquest ens, que englobaria a tots els prestadors de serveis sanitaris majoritaris.

El col·lectiu ha traslladat aquestes inquietuds al director territorial de Salut, Josep Mercadé. Una de les responsables, Laia Estrada, ha qüestionat als micròfons d’Altafulla Ràdio “com es justifica jurídicament el consell rector, i quin criteri s’ha seguit per decidir-ne els membres”.

El Grup de Treball ha registrat un document als serveis territorials del departament de Salut que el director Josep Mercadé s'hauria compromès a respondre en deu dies. Des del col·lectiu afirmen que Mercadé hauria reconegut "implícitament o explícitament" part dels arguments exposats, així com també que els convenis són declaracions d'intencions, sense precisar si es podran posar en pràctica.
Laia Estrada, membre del Grup de Treball
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb 'Realitat sonora'
5 de febrer a les 19:00h. a la sala Dansclas
Organitza: OilJazz
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme i al 977 65 14 26
10a Marxa dels Castells del Baix Gaià
6 de febrer a les 09:00h. des de les eres del Castell
Més informació a: www.marxacastells.com
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla