Notícies
14 d'octubre del 2015
Càritas i Mercadona es reuniran en els propers dies perquè el supermercat se sumi enguany al Gran Recapte d’Aliments
En cas que així sigui, l’entitat solidària necessitarà doblar el nombre de voluntaris per desenvolupar la campanya al municipi
Mercadona podria sumar-se aquest proper mes de novembre a la nova edició del Gran Recapte d’Aliments. Fins ara, era la superfície Caprabo la que cedia les seves instal·lacions per dur a terme la campanya. La presidenta de Càritas Altafulla, Carme Vives, que és qui gestiona la iniciativa al municipi, es reunirà properament amb el gerent i els responsables del supermercat Mercadona perquè enguany també hi doni suport.

En cas que així sigui, Carme Vives ja ha avançat que es necessitarà doblar el nombre de voluntaris per desenvolupar la campanya al municipi. Aquelles persones disposades a col·laborar en la iniciativa ja poden donar-se d'alta a través del portal web www.granrecapte.com. La fita per a l'edició d’aquest 2015 és tornar assolir una xifra similar a la de l’any passat, quan es van recollir 4.686.000 kg. La voluntat del Banc d’Aliments de Catalunya és assolir el nombre de 25.000 persones voluntàries, repartides en més de 2.000 punts de tot el territori.

Més enllà de la campanya del Gran Recapte, ara fa gairebé un any que Càritas Altafulla va posar en marxa una recollida d’aliments bimensual, en col·laboració amb Caprabo. La propera cita seria aquest mes d’octubre, però, donada la seva proximitat amb el Gran Recapte dels dies 27 i 28 de novembre, s’aplaçarà per més endavant.

Des de la seva posada en funcionament, l’entitat ha recollit al voltant d’un miler de kg d’aliments. Els més demandats són la llet, la tonyina, el tomàquet, i l’oli; així com també els productes d’higiene personal.
Carme Vives, presidenta de Càritas Altafulla
Carme Vives, presidenta de Càritas Altafulla
Carme Vives, presidenta de Càritas Altafulla
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla