Notícies
14 d'octubre del 2015
Els contacontes de tardor del Consell Comarcal del Tarragonès tornen a visitar les biblioteques del Baix Gaià
El primer té lloc aquest dimecres a la Biblioteca de Creixell
El Consell Comarcal del Tarragonès ha presentat el programa cultural “Tardor de Contes a les biblioteques i punts de lectura del Tarragonès”. Es tracta d’una activitat en la qual, d’una forma amena, un equip de contacontes apropa diferents històries als nens i nenes dels municipis del Tarragonès. Amb aquesta iniciativa s’impulsa l’ús de les biblioteques i punts de lectura dels diferents municipis, que representen uns equipaments que fan un paper fonamental en la vertebració cultural.

El nou cicle dóna el tret de sortida aquest dimecres a la Biblioteca de Creixell i continuarà al Punt de Lectura Cal Cadernal de Salomó, a la Biblioteca Punt TIC de la Nou de Gaià, a la Biblioteca Mestra Maria Antònia de Torredembarra, a la Biblioteca Municipal de la Canonja, a l’Espai bilio-centre J. Manresa de la Riera de Gaià i a les Biblioteques Municipals de Perafort, Roda de Berà, el Catllar i Renau.

L’Agustí, la Rat, l’Imma, la Karme i la Muntsa seran els encarregats d’apropar les històries als més petits, que enguany giraran entorn de les biblioteques, coincidint amb l’Any de les biblioteques, quan se celebra el centenari de la creació de la Xarxa de la Mancomunitat.

‘Cauen les lletres’, ‘Els llibres són els fills bonics dels arbres’, ‘L’arbre dels contes’, ‘Animalons de biblioteca’ i ‘El dia que vaig caure dintre el cofre del tresor’, són alguns dels títols més destacats.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla