Notícies
Foto: Anna F.
14 d'octubre del 2015
Al voltant de 6.000 visitants a la 6a Fira de la Cervesa Artesana de Torredembarra
Les principals novetats han estat la Trobada dels Amics dels Scooters, les activitats infantils, la música en viu, les xerrades, i la cata
La 6a Fira de la Cervesa Artesana de Torredembarra ha acollit al voltant de 6.000 visitants aquest cap de setmana. Tot un èxit de participació segons els organitzadors en una edició en què els assistents han pogut conèixer una cinquantena de varietats provinents de 14 productors diferents, al mateix temps que han pogut degustar les racions de menjar que servien restauradors del nucli antic de la vila.

La procedència dels visitants ha estat ben diversa: Lleida, Tarragona, Altafulla, Cambrils, Salou, Barcelona, Saragossa, i Castelló, entre d’altres.

Algunes de les cerveses artesanes que s’han pogut degustar han estat: Clandestines, Surfera, Espina de Ferro, Estraperlo, Rústica bufona, Segarreta, etc., i els productors provenien del Baix Gaià i Tarragonès, Penedès, Anoia, Priorat, Vallès, Alt Camp i la Segarra.

Els actes paral·lels, una de les novetats de l’edició d’enguany, també han tingut molta acceptació. És el cas la Trobada dels Amics dels Scooters clàssics, les activitats infantils, la música en viu, les xerrades, o la cata de cervesa.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla