Notícies
15 d'octubre del 2015
Les VIII Jornades Gastronòmiques d’Altafulla serveixen gairebé 900 menús durant el Pont del Pilar
La mostra, que posarà el punt i final aquest diumenge, ja ha venut 1.500 menús des de la seva posada en funcionament
Els menús servits durant la segona setmana en funcionament de les VIII Jornades Gastronòmiques d’Altafulla s’han incrementant en més de 300 respecte la primera setmana. Durant els primers dies, la iniciativa gastronòmica de tardor va servir al municipi més de 550 menús, i en les darreres jornades, coincidint amb la celebració del Pont del Pilar, la demanda s’ha incrementat fins els 880 menús. En total ja s’han venut gairebé 1.500 menús.

Unes xifres més que positives que, a falta encara d’uns dies per posar el punt i final, auguren un molt bon balanç d’aquesta vuitena edició. Una edició que, tal i com ha explicat el regidor de Comerç, Jaume Sánchez, manté el format de l’any passat amb menús tancats més accessibles, que giren entorn dels 20 i els 30 euros.

Fins el proper diumenge dia 18 els comensals poden gaudir de les diferents propostes dels restaurants El Racó del Pozo, el Gastrobar 13-21 Altafulla Mar Hotel, Les Bruixes, Voramar, Bruixes de Burriac, Park, Tapacadabra, Costa Dorada, l’Hotel Yola - Restaurant El Tiberi, l’Hotel-Restaurant Oreneta, i la Taverna Ca Carlets.

Aquestes jornades de tardor, que prenen com a denominador comú els productes de proximitat, seran les úniques que s’organitzaran al llarg de l’any. La voluntat de l’Ajuntament, segons Jaume Sánchez, és substituir les de primavera per una altra acció gastronòmica diferent que no s’hagi fet fins ara.

Encara es desconeix quin serà el format, i hi ha sobre la taula diferents propostes. En els propers mesos i de forma consensuada amb els restauradors, es podria anunciar definitivament quina serà l’acció comercial i gastronòmica que s’oferirà.
Jaume Sánchez, regidor de Comerç i Consum
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla