Notícies
15 d'octubre del 2015
La regidoria d’Acció Social i Ciutadania d’Altafulla posa en marxa aquest divendres un Taller d’Horticultura Ecològica
L’activitat va dirigida a persones jubilades i a persones que es troben a l’atur
La regidoria d’Acció Social i Ciutadania de l’Ajuntament d’Altafulla posa en marxa aquest divendres un Taller d’Horticultura Ecològica. Una activitat que neix arran del projecte d’Horts Socials que des de fa mesos es vol impulsar des del consistori, però que, de moment, no ha rebut la resposta suficient de la ciutadania perquè es pugui dur a terme.

En aquest cas, el Taller d’Horticultura Ecològica pretén donar les eines necessàries a totes aquelles persones que volen introduir-se en l’hort d’autoconsum.

La iniciativa va més enllà del respecte pel medi ambient i del coneixement de la terra, ja que presenta també una vessant social. Va dirigida a persones jubilades i a persones que es troben a l’atur. Una proposta que valora molt positivament la presidenta de Càritas Altafulla, Carme Vives, ja que la considera una molt bona oportunitat per a aquelles persones que es troben sense feina. A més, part de la producció es destinarà a l’entitat.

El taller és subvencionat per l’Ajuntament i s’allargarà fins el 18 de desembre. Les diferents sessions tindran lloc tots els divendres de 10 del matí a 12 del migdia a l’Hort de la Sínia.
L’encarregat d’impartir les classes serà Joan Vives. Els participants podran disposar de l’espai, a més, en l’horari dels horts familiars que es desenvolupen tots els dimecres i els divendres.

Les persones interessades en prendre part del projecte poden inscriure’s a través dels correus electrònics joan@hortdelasinia.com o mriambau@altafulla.altanet.org, o dels telèfons 655 48 61 15, o del 977 65 00 08.
Carme Vives, presidenta de Càritas Altafulla
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla