Notícies
19 d'octubre del 2015
L’Ajuntament d’Altafulla congelarà la majoria de taxes en el ple d’Ordenances Fiscals d’aquest dilluns al vespre
La corporació va aprovar durant la sessió del passat mes de setembre l’increment de l’aigua. També augmenta la tarifa de la brossa
Les Ordenances Fiscals Municipals seran les protagonistes del Ple Extraordinari que ha convocat l’Ajuntament d’Altafulla per aquest dilluns al vespre.
L’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, ha explicat que “el primer any de tot equip de govern és de tempteig, ja que cal observar de quines possibilitats econòmiques es disposa per encarar el mandat”. Alonso ha afegit que “els nous membres de l’equip de govern han de saber amb què poden comptar”, i per això “el més significatiu de les Ordenances Fiscals que se sotmetran a votació serà la congelació de l’IBI”.

La resta de taxes municipals també quedaran congelades a excepció de la brossa, que s’incrementarà un 1%. Segons l’alcalde d’Altafulla, “en matèria de neteja cal conscienciar més a la població perquè denunciï els casos d’incivisme”.

Més enllà de les ordenances que s’aprovaran aquest dilluns, l’Ajuntament d’Altafulla ja va aprovar durant la sessió ordinària del passat mes de setembre l’increment de la tarifa de l’aigua. L’augment ve motivat, segons l’edil de l’àrea econòmica, Jordi Molinera, amb la intenció d’equilibrar el dèficit i reduir el deute de l’Empresa Municipal Mixta d’Aigües d’Altafulla, companyia en què l’Ajuntament té el 51% de la societat.

La sessió d'aquest dilluns també té previst aprovar diferents modificacions de crèdit i una moció relativa a l’adhesió de l’Ajuntament al sistema d’adquisició centralitzada de l’Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM) i del Consorci Català pel Desenvolupament Local (CCDL).
Fèlix Alonso, alcalde d'Altafulla
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla