Notícies
19 d'octubre del 2015
La nova edició del curs per a cuidadors no professionals d’Altafulla dóna el tret de sortida aquest dimarts
Les sessions s’allargaran fins el 26 de novembre, els dimarts i els dijous, i aniran a càrrec de l’Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer
Donar eines per estimular cognitivament els malalts i oferir suport emocional i assessorament a les seves famílies. Aquests són els principals objectius de la nova edició del curs ‘Els cuidadors no professionals de persones en situació de dependència’. Un curs subvencionat per la regidoria d’Acció Social de l’Ajuntament d’Altafulla, que anirà a càrrec de l’Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer de Tarragona.

L’activitat donarà el tret de sortida aquest dimarts, i s’impartirà tots els dimarts i els dijous, fins el 26 de novembre, de 5 a 7 de la tarda a la Sala de Plens de l’Ajuntament. Una de les seves responsables, Marta Tomàs, ha explicat que es tracta d’un curs genèric per a persones que tenen familiars amb algun tipus de dependència.

El curs encara disposa a hores d’ara de places lliures. Les persones interessades s’hi poden inscriure a través del correu electrònic mriambau@altafulla.altanet.org, o trucant al telèfon 977 65 00 08.

A dia d’avui a les comarques de Tarragona hi ha unes 12.000 persones que pateixen algun tipus de deteriorament cognitiu, de les quals unes 2.000 són malalts d’Alzheimer. A aquestes xifres cal sumar-hi, a més, un 40% de casos sense diagnosticar.
Marta Tomàs, membre de l'associació
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla