Notícies
20 d'octubre del 2015
L’Associació Aurora realitza la poda de palmeres d’Hort de Pau d’Altafulla i hi aplica un tractament per acabar amb els rosegadors
L’Ajuntament destinarà en els propers dos mesos una partida de 30.000 euros al manteniment i neteja de les zones verdes del municipi
Treballadors de l’Associació Aurora treballen aquests dies en les tasques de poda de les palmeres de la zona d’Hort de Pau d’Altafulla. Uns treballs de neteja previstos en el pressupost d’aquest 2015, que van acompanyats d’un tractament contra els rosegadors.

L'Associació Aurora és una entitat sense ànim de lucre que va ser creada l'any 1987 per iniciativa de familiars de persones afectades de malaltia mental. L’objectiu és la millora de la qualitat de vida d’aquest col·lectiu, així com la defensa dels seus drets. Per aconseguir aquesta fita, l’entitat se centra en la inserció social i laboral dels malalts, i en el suport i l'atenció de les famílies.

Més enllà de la poda d’aquestes palmeres, l’Ajuntament ha aprovat en la sessió plenària extraordinària d’aquest dilluns al vespre una modificació de crèdit de 30.000 euros, que es destinarà al manteniment de les zones verdes. Els diners es faran servir principalment per tasques de poda viària i per la neteja de parcs i jardins en cinc zones diferenciades del municipi. La regidora de Medi Ambient, Montse Castellarnau, ha explicat que una de les prioritats serà donar feina a persones del municipi perquè realitzin aquelles tasques que no poden assumir els treballadors de la Brigada Municipal.

L’Ajuntament va posar en marxa el passat mes de novembre un servei de recollida de poda domèstica. Cada primer i tercer dilluns de mes, un camió de Fomento s’ha fet càrrec de la recollida.
Fèlix Alonso, alcalde d'Altafulla
Montse Castellarnau, regidora de Medi Ambient
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla