Notícies
21 d'octubre del 2015
La veïna Pepi Miró no descarta publicar un segon volum de ‘Les aventures del Pepitu’
La primera edició del conte, presentada per la Diada de Sant Jordi, ha tingut una molt bona acollida entre petits i grans
‘Les aventures del Pepitu’ estan pràcticament exhaurides. Tres de les històries de la veïna Pepi Miró que van ser editades en un llibre pels volts de Sant Jordi han rebut molt bona acceptació, no només per part dels més petits de la vila, sinó que els adults també reconeixen haver-ne gaudit. Tota una satisfacció per l’autora. Les tres narracions giren entorn de Sant Jordi, de la diada de l’11 de setembre, i de Sant Martí.

Tant és així, que Pepi Miró no descarta publicar un segon volum amb noves històries. De fet, té escrits molts contes de l’estimat personatge de temàtica altafullenca. Això sí, en cas que algú li proposés editar un nou conte, ho voldria tornar a fer amb la també veïna Núria Riambau, il·lustradora i directora de l’Escola Municipal de Música.

El conte ‘Les aventures del Pepitu’ és la tercera publicació local d’aquestes característiques que s’impulsa des de l’Ajuntament. Altres obres són les de Sandra Rallo i Joan Carles Blanch.
Pepi Miró, autora del conte
Pepi Miró, autora del conte
Social
Et recomanem
Concert d'Arpes
8 de desembre a les 12:30h. a l'Era del Senyor
Emissió pel canal YouTube de l'Ajuntament d'Altafulla
Inauguració de l'escultura en homenatge a Josep Sala
12 de desembre a les 13:00h. als Jardinets Josep Sala
Emissió pel canal YouTube de l'Ajuntament d'Altafulla
Anem a buscar el tió!
12 de desembre a les 17:00h.
Emissió pel canal YouTube de l'Ajuntament d'Altafulla
Exposició de pessebres
Fins el 6 de gener a la pallissa de l'Era del Senyor
Consulta horaris a: www.altafulla.cat