Notícies
05 de novembre del 2015
L’Ajuntament d’Altafulla estudiarà traduir la guia informativa del Museu Etnogràfic a diversos idiomes
Ara per ara, però, la voluntat de la regidoria de Cultura és donar a conèixer la seva obertura els caps de setmana, i fidelitzar la iniciativa
L’Ajuntament d’Altafulla estudia traduir la guia informativa del Museu Etnogràfic a diversos idiomes. Tot i això, el regidor de Cultura, Jordi Molinera, ha avisat que “cal ser conscients de les dimensions del municipi, i que cal anar pas a pas”. En cas que es tirés endavant la iniciativa, serien voluntaris entesos els que s’encarreguessin de les traduccions.

Una xarxa de voluntariat que ja funciona a mode de prova durant aquest mes de novembre i el proper mes de desembre, en aquest cas pel que fa a l’obertura al públic de les instal·lacions durant els caps de setmana. La iniciativa es va posar en marxa el passat cap de setmana en el marc dels actes previs a la Festa Major de Sant Martí, i la voluntat ara del consistori és donar-la a conèixer i fidelitzar-la.

La mostra es va posar en marxa l’any 2008 de la mà del veí Salvador Gatell, qui el passat diumenge en va explicar el contingut a voluntaris i assistents. Compta amb diferents elements d’identitat pròpia de la vida rural i l’economia del municipi, recuperats i restaurats per ell mateix. S’hi poden trobar unes 1.000 peces dels dos darrers segles, amb un ampli ventall d’objectes i elements, des dels més curiosos fins els més quotidians, del món de la pagesia. Des d’una sínia de sang a la tradicional aixada, són algunes de les joies que s’hi apleguen.

L’horari d’obertura serà els dissabtes de 17 a 19h de la tarda; i els diumenges, d’11 del matí a dos quarts de 2 del migdia.
Jordi Molinera, regidor de Cultura
Salvador Gatell, un dels voluntaris i impulsor del Museu
Social
Et recomanem
Concert d'Arpes
8 de desembre a les 12:30h. a l'Era del Senyor
Emissió pel canal YouTube de l'Ajuntament d'Altafulla
Inauguració de l'escultura en homenatge a Josep Sala
12 de desembre a les 13:00h. als Jardinets Josep Sala
Emissió pel canal YouTube de l'Ajuntament d'Altafulla
Anem a buscar el tió!
12 de desembre a les 17:00h.
Emissió pel canal YouTube de l'Ajuntament d'Altafulla
Exposició de pessebres
Fins el 6 de gener a la pallissa de l'Era del Senyor
Consulta horaris a: www.altafulla.cat