Notícies
06 de novembre del 2015
El programa de televisió ‘1món.cat’, de La Xarxa, emet en directe des d’Altafulla per la Festa Major de Sant Martí
L’emissió tindrà lloc aquest dissabte de les 18h a les 20h des de les antigues Escoles Teresa Manero
El programa '1món.cat', produït per La Xarxa, viurà en primera persona la Festa Major de Sant Martí d’Altafulla. Aquest dissabte, de 6 a 8 de la tarda, emetrà en directe des de les antigues escoles Teresa Manero, amb Carles Cortés i Glòria Trullàs al capdavant.

Amb l'ambient festiu com a rerefons, el magazín s'endinsarà en la relació d'Altafulla amb el cinema. El director Carles Porta, que hi havia estiuejat durant molts anys, va rodar-hi a prop algunes de les escenes de 'Segon origen', actualment en cartell. D'altra banda, qui viu al municipi és un altre director en voga, Juan Cruz, que és a punt d'estrenar 'Incidencias'. Tots dos cineastes passaran pel programa i parlaran, entre altres coses, dels vincles que mantenen amb la localitat.

I de la pantalla gran a la literatura, perquè Altafulla acull aquest cap de setmana la IV Trobada de Novel·la Negra. Un dels participants, l'escriptor Sebastià Benassar, compartirà la seva experiència en el programa.

De la Festa Major de Sant Martí, el magazín en parlarà amb la pregonera, Carme Vives, presidenta de Càritas a Altafulla, i amb la colla de grallers local, que aquest 2015 celebra 40 anys.

També hi haurà temps per apropar-se a l’arquitectura monumental altafullenca, declarada Patrimoni de la Humanitat per la Unesco. Aquesta descoberta es completarà parlant dels castells del Baix Gaià amb l’arqueòloga Anna Garrido. La nota musical la posarà el grup local ‘Satèl·lit’ amb una actuació en directe.

‘1món.cat’ viatja pel país els caps de setmana per viure 'in situ' les festes i actes culturals que celebren els municipis. Amb un to fresc i desenfadat, el programa també revela històries poc conegudes d’indrets catalans, aficions curioses i plats típics, entre moltes altres propostes.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla