Notícies
Foto: Diputació de Tarragona
17 de novembre del 2015
La Diputació col·labora amb la Fundació Pere Tarrés en la promoció d'activitats d'educació en el lleure a la demarcació
Serà aquesta entitat l’encarregada d’oferir als PIJ de la Zona TRAC el nou Curs de Monitors, que enguany s’impartirà al desembre a Altafulla
La Diputació de Tarragona ha signat un conveni de col·laboració amb la Fundació Pere Tarrés amb l'objectiu de promoure les activitats d'educació en el lleure a la demarcació de Tarragona.
Serà precisament aquesta entitat l’encarregada d’oferir als Punts d’Informació Juvenil (PIJ) de la Zona TRAC el nou Curs de Monitors, que enguany se celebrarà el proper mes de desembre a Altafulla.

Concretament, les sessions s’impartiran, del 19 de desembre al 16 de gener, al Centre d’Entitats. El curs va dirigit a persones majors de 18 anys, i la formació en aquest àmbit inclou el títol oficial de monitor de lleure, amb reconeixement oficial per la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya. Tindrà una durada de 160 hores pràctiques i 150 hores lectives, de les quals 100 seran presencials, 25 hores seran virtuals i 25 per treballar en la memòria. El cost és de 205 euros i les inscripcions ja es poden realitzar en qualsevol dels PIJ de la Zona TRAC. Les places són limitades.

L'acord de col·laboració subscrit aquest divendres pel president de la Diputació, Josep Poblet, i el director general de la Fundació Pere Tarrés, Josep Oriol Pujol, regula l'aportació de 10.000 euros que es destinen a la realització d'un casal d'estiu a la ciutat de Tarragona i a la concessió de beques per participar de les activitats d'educació en el lleure dels centres de la demarcació. Aquestes activitats tenen com a principal objectiu la inclusió social d'infants i joves en risc d'exclusió.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla