Notícies
19 de novembre del 2015
La regidoria d’Urbanisme iniciarà el proper dilluns els treballs d’asfaltat als carrers Traginers i La Coma, i al carrer i a la plaça de la Casera
Durant el mes de desembre, l’actuació es traslladarà al camí de la Nou, on també s’hi construiran voreres
L’Ajuntament d’Altafulla posarà en marxa el proper dilluns els treballs d’asfaltat al carrer Traginers, al carrer i a la plaça de la Casera, i al carrer La Coma. L’actuació suposarà restriccions en el trànsit.

Les tasques, encarregades per la regidora d’Urbanisme, Marisa Méndez-Vigo, s’emmarquen dins del pla de millora que anualment preveu el govern municipal. Unes tasques que ara fa tot just un any es van centrar en l’adequació dels carrers Termes, Munts, i Caus.

Durant els darrers anys, el consistori també ha asfaltat els carrers Portalada, Comunidor, Alcalde Pijuan, o la mateixa tercera fase de l’avinguda Marquès de Tamarit. Altres actuacions previstes en aquest mateix àmbit són les que es duran a terme durant el mes de desembre al camí de la Nou, que enllaça el Castell fins a la ronda. Les tasques, en aquest cas, més enllà de l’asfaltat, també preveuen la construcció de voreres. No es permetrà aparcar en el vial.

De cara a principis de l’any 2016, la regidoria d’Urbanisme també està estudiant la construcció de voreres al Camí dels Munts.
Marisa Méndez-Vigo, regidora d'Urbanisme
Marisa Méndez-Vigo, regidora d'Urbanisme
Social
Et recomanem
Concert d'Arpes
8 de desembre a les 12:30h. a l'Era del Senyor
Emissió pel canal YouTube de l'Ajuntament d'Altafulla
Inauguració de l'escultura en homenatge a Josep Sala
12 de desembre a les 13:00h. als Jardinets Josep Sala
Emissió pel canal YouTube de l'Ajuntament d'Altafulla
Anem a buscar el tió!
12 de desembre a les 17:00h.
Emissió pel canal YouTube de l'Ajuntament d'Altafulla
Exposició de pessebres
Fins el 6 de gener a la pallissa de l'Era del Senyor
Consulta horaris a: www.altafulla.cat