Notícies
Foto: Diari Més
26 de novembre del 2015
Daniel Masagué nega haver adjudicat a dit les guinguetes de Torredembarra a l'actual president local de CDC
L’exalcalde de Torredembarra ha tornat a comparèixer aquest dimecres al matí als jutjats del Vendrell
L'exalcalde de Torredembarra, Daniel Masagué, ha tornat a declarar com a imputat aquest dimecres als jutjats del Vendrell, ara per la peça separada número 4 del conegut com 'cas Torredembarra', en què s'investiga la presumpta adjudicació a dit de tres guinguetes a l'empresa de l'actual president local de CDC, Gerard Montserrat. Després d'una breu declaració, Masagué ha negat a les portes dels jutjats que hi hagués hagut irregularitats. Segons ha dit, no hi va intervenir perquè la qüestió era competència de l'aleshores regidor de Platges, Pere Font, i només es va limitar a signar el decret. L'exalcalde ha defensat la correcció de l'operació, ja que constaven informes favorables dels serveis jurídics i d'intervenció, ni l'oposició del secretari municipal. Masagué creu que l'assumpte té "molt poc recorregut".

Segons la investigació, l'empresari Blas Niubó va intercedir, amb l'ajuda del regidor de Platges, Pere Font, i de l'alcalde Daniel Masagué, perquè l'adjudicació de les tres guinguetes de la platja de la Paella entre els anys 2011 i 2013 es fes, a dit, a l'empresa Promoesport, vinculada a l'actual president local de CDC, Gerard Montserrat. Per aquest motiu, al juny el jutge els va imputar a tots quatre. Niubó, Font i Montserrat van anar a declarar el passat dia 10.

El titular del jutjat número 1 del Vendrell també investiga possibles irregularitats en la concessió del servei de l'aigua o el sobrecost de l'aparcament de Filadors, construït per l'empresa Teyco.
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla