Notícies
27 de novembre del 2015
L’Ajuntament d’Altafulla amplia la maquinària del Parc de Salut
El consistori també ha acabat d’instal·lar aquesta mateixa setmana els aparells del nou espai per exercitar el cos del parc de Voramar
L’Ajuntament d’Altafulla ha ampliat la maquinària del Parc de Salut de la zona d’Hort de Pau. Unes instal·lacions que es van posar en marxa ara fa dos anys amb la mirada posada, principalment, en la gent gran i en les persones amb mobilitat reduïda.

Va començar com una prova pilot impulsada des de la Unitat de Medi Ambient, Salut Pública, i Territori del Servei d’Assistència Municipal (SAM) de la Diputació de Tarragona, amb el suport de la regidoria d’Acció Social de l’Ajuntament d’Altafulla, i la gestió de la Fundació Sielbleu; i a dia d’avui és una de les activitats estrella per als avis i àvies de la vila.

Aquesta mateixa setmana, el consistori altafullenc també ha acabat d’instal·lar al parc de Voramar la maquinària del nou espai gratuït per exercitar el cos a l’aire lliure.

S’hi han instal·lat uns patins per enfortir la musculatura dels grups corporals superiors i inferiors, i millorar la flexibilitat de les articulacions; una roda d’espatlles, per desenvolupar i reforçar les espatlles, la cintura, els colzes i els canells; una bicicleta, per enfortir els grups musculars de les cames i els pectorals; una premsa de cames, per desenvolupar la musculatura dels grups musculars inferiors; un dorsal assegut, per enfortir la musculatura dels grups superiors, principalment, les espatlles i els bíceps; i un giant, per realitzar un entrenament integral del cos.

Els diferents aparells estan a disposició de la ciutadania les 24 hores del dia de manera gratuïta.
Social
Et recomanem
La vida de les elits vota Tàrraco
14 d'abril d'11h a 12:30h a la vil·la romana dels Munts
Venda d'entrades a: www.mnat.cat/entrades
Fira de Sant Jordi
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla