Notícies
Foto: Neus Gris
01 de desembre del 2015
La Setmana de Prevenció de Residus permet a l’Ajuntament detectar les carències del municipi en aquesta matèria
La regidoria de Medi Ambient fa una valoració molt positiva de l’experiència, tot i no rebre el públic esperat
Tot i no rebre l’afluència de públic que s’esperava, la regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Altafulla fa una valoració positiva de la Setmana Europea de Prevenció de Residus al municipi. Era la primera vegada que el consistori altafullenc s’adheria a la iniciativa, i molts veïns i veïnes encara la desconeixien. Més enllà, doncs, de per presentar la campanya a la població de cara a properes edicions, la regidora Montse Castellarnau ha explicat que la seva celebració també ha servit per observar les carències amb què compta a dia d’avui la vila. En aquest sentit, ha insistit en la importància de desenvolupar de forma periòdica campanyes recordatòries d’aquest tipus per tal de fer una bona gestió i un bon reciclatge dels residus.

La campanya s’ha emmarcat dins del programa LIFE+, de la Comissió Europea, i al municipi ha estat gestionada pel Consell de Participació Ciutadana. El lema de l’edició d’enguany ha girat entorn de les conegudes com a ‘3R’: Reduir, Reutilitzar i Reciclar.

La Setmana Europea de Prevenció de Residus, que s’ha celebrat del 20 al 29 de novembre, funcionarà com a punt de partida per a properes campanyes de conscienciació que s’organitzaran a l’hivern i durant la primavera al municipi per tal d’obtenir millors resultats en matèria de residus l’estiu vinent.
Montse Castellarnau, regidora de Medi Ambient
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla