Notícies
Foto: Neus Gris
02 de desembre del 2015
ATECA homenatja els 26 anys de trajectòria dels propietaris de la Ferreteria Casas
L’entitat ja ha posat en marxa també els preparatius de la campanya de Nadal
L'Associació Turística d'Empresaris i Comerciants d'Altafulla (ATECA) celebrarà aquest dijous el 15è sopar anual de l’entitat. En aquesta edició, la família homenatjada seran els propietaris de la Ferreteria Casas, després de 26 anys al capdavant del negoci. L’homenatge tindrà lloc a les 9 del vespre al restaurant Yola.

Una celebració que, més enllà de reconèixer la trajectòria de la família escollida en cada ocasió, pretén donar a conèixer també la tasca que fan els restauradors i comerciants al municipi. La trobada també serveix per fer balanç i acomiadar l’any.

A banda dels propietaris dels diferents comerços i establiments que formen part de l’associació, també hi seran presents responsables de la Patronal PIMEC, dels Serveis Territorials d'Empresa i Ocupació, de la Cambra de Comerç de Tarragona, i de l’Ajuntament d’Altafulla.

D’altra banda, ATECA fa dies que treballa també en la campanya de Nadal. Ha repartit entre els seus associats bosses ecològiques, bolígrafs, blocs de notes i calendaris, per tal de promoure les seves marques durant aquests dies. També estan en marxa els preparatius de la tercera edició de la campanya ‘Compra a Altafulla i guanya un mar de premis’.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla