Notícies
Foto: Gerard Recasens
02 de desembre del 2015
L’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, participa en el primer debat de candidats de la demarcació
La discussió, organitzada per plataformes en defensa del transport públic, s’ha centrat en els dèficits ferroviaris
Les plataformes en defensa del transport públic de Tarragona han celebrat aquest dimarts a la tarda un debat públic amb els candidats de la demarcació a les Eleccions Generals.

Sota el títol ‘Dèficits ferroviaris: fins quan?’, l’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, candidat d’En Comú Podem; Jordi Salvador, d’ERC; Martí Barberà, d’UDC; Jordi Roca, del PP; Sergio del Campo, de C’s; Joan Basora, de Democràcia i Llibertat; i Joan Ruiz, del PSC; han posat sobre la taula les seves visions sobre el transport ferroviari al nostre territori.

Fèlix Alonso ha reivindicat un tercer fil “temporal, que no perjudiqui el transport de passatgers i que sigui respectuós amb el medi ambient”. També ha apostat per la necessitat de fer parar l’Euromed a l’Aldea, quadriplicar la línia de Castelldefels al Prat per millorar la circulació o fer arribar els trens de llarga distància fins a Flix. I també ha parlat d’allargar les rodalies del Camp de Tarragona fins a Vilafranca, a banda de fer arribar la línia Tarragona-Reus fins a Torredembarra.

L’acte ha tingut lloc a l’Aula Magna del Campus de la URV, i ha estat presentat pel Catedràtic en Antropologia de la URV i expert en temes de Mobilitat, Juanjo Pujadas. El debat ha estat moderat pel periodista i director de Fet a Tarragona, Ricard Lahoz.

L’organització ha anat a càrrec de PDF.Camp, Promoció del Transport Públic, i Plataforma Trens Dignes a les Terres de l’Ebre, amb la col·laboració de la URV.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla