Notícies
02 de desembre del 2015
L’Associació de Veïns de la Móra contempla l’annexió amb Altafulla com a última opció per millorar la seva situació
El president reconeix iniciar una nova etapa amb l’Ajuntament de Tarragona, però no descarta la creació d’un òrgan municipal
El president de l’Associació de Veïns de la Móra-Tamarit, Francesc Garcia, ha reconegut en una entrevista als micròfons d’Altafulla Ràdio que contemplar la possibilitat d’annexionar-se a Altafulla seria “fer volar coloms ja que ningú hi està interessat”. Garcia deixa aquesta opció en últim pla.

El president de l’entitat ha reconegut que el canvi de govern a Tarragona ha permès iniciar una “nova etapa” entre ambdues parts. Una nova situació que els fa veure el futur amb “optimisme” ja que els ha transmès “ganes i interès en fer coses”. De fet, en els darrers dies, el consistori ha asfaltat l’avinguda Mediterrani, una de les demandes històriques de l’associació.

Malgrat haver reprès les relacions amb l’Ajuntament en un to força positiu, Francesc Garcia no tanca cap alternativa i no descarta encara la creació d’un Òrgan Municipal de Gestió Desconcentrada.

La Junta Directiva de l’entitat va començar a reclamar aquest organisme l’any 2013, amb el suport de més de 700 veïns, per tal de contribuir a resoldre els problemes del barri i impulsar el seu desenvolupament.
Francesc Garcia, president associació de veïns
Francesc Garcia, president associació de veïns
Francesc Garcia, president associació de veïns
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla