Notícies
09 de desembre del 2015
L’Ajuntament d’Altafulla reconeix la participació dels restauradors del municipi en les visites guiades
Montse Castellarnau i Jaume Sánchez els han obsequiat amb l’Auca de les Terres del Baix Gaià i amb una campaneta amb forma de bruixa
Les regidories de Comerç i Turisme de l’Ajuntament d’Altafulla han reconegut aquest dimecres al matí aquells restauradors del municipi que aquest any han col·laborat en oferir un aperitiu als participants de les visites guiades d’Altafulla. Les sortides han registrat aquest 2015 més de 1.400 persones.

Els regidors Jaume Sánchez i Montse Castellarnau han obsequiat els restauradors amb l’Auca de les Terres del Baix Gaià, de l’artista Pilarín Bayés, i amb una campaneta amb forma de bruixa amb el nom d’Altafulla. Enguany s’hi ha adherit més d’una desena d’establiments.

Les visites guiades a la Vila Closa esdevenen un tomb per la història d’Altafulla i els seus racons més emblemàtics, amb visita a l’església de Sant Martí. Les visites s’han de reservar prèviament a l’Oficina de Turisme. Es tracta d’un recorregut pels carrers i les places de la Vila Closa d’Altafulla, pel Centre històric emmurallat declarat Bé d’Interès Nacional per la Generalitat de Catalunya l’any 1998, i per l’interior de l’Església de Sant Martí. El preu de la visita és de 4 euros, i té una durada d’una hora i mitja. Pels menors de 12 anys és gratuïta, i els menors de 18 anys disposen d’un 50% de descompte.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla