Notícies
11 de desembre del 2015
Urbanisme d’Altafulla obligarà a identificar públicament totes les obres del municipi a partir de l’1 de gener
Els responsables hauran de col·locar una placa, que serà facilitada per l’Ajuntament, en un lloc visible mentre durin els treballs a la via pública
La regidora d’Urbanisme de l’Ajuntament d’Altafulla, Marisa Méndez-Vigo, ha anunciat que, a partir de l’1 de gener de l’any vinent, totes les obres, tant majors com menors, hauran d’estar identificades públicament a través d’un distintiu municipal.

D’aquesta manera, es farà arribar als responsables de les actuacions que actualment estan en marxa a la població una placa identificativa feta d’un material resistent en la qual han d’aparèixer totes les dades principals que caracteritzen els treballs. Els propietaris hauran de col·locar-la en un lloc visible de manera que es puguin consultar mentre durin les obres a la via pública. Segons la responsable d’Urbanisme, “l’objectiu d’aquesta iniciativa és facilitar la tasca municipal dirigida, principalment, al control de les obres que es duguin a terme a la vila, tant a l’interior del nucli urbà com a les zones perifèriques del terme municipal”.

Les principals dades que han de constar en l’informe són el número d’expedient, l’obra a realitzar, la situació, el promotor que porta a terme els treballs, el director de l’actuació, així com el director d’execució de l’obra, la data de concessió de la llicència i el temps estimat de finalització dels treballs. D’aquesta manera, el control de les obres serà més ràpid i eficient.
Marisa Méndez-Vigo, regidora d'Urbanisme
Social
Et recomanem
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com
Visita ‘La vida de les elits vora Tàrraco’
11 d'octubre a les 11:00h. a la vil·la romana dels Munts
Preu: 5 euros. Venda d’entrades a www.mnat.cat/entrades