Notícies
18 de desembre del 2015
Altafulla acollirà per primera vegada un servei d’ambulància urgent 12 hores al dia
El dispositiu començarà dimarts vinent i tindrà la seu al Centre de Salut
A partir de dimarts 22 de desembre Altafulla disposarà del servei d'ambulància durant 12 hores al dia amb seu al Centre de Salut altafullenc. Així ho han confirmat l’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, i la regidora de Salut, Eva Martínez. Des del passat estiu, l’alcalde altafullenc va estar en negociacions amb la Regió Sanitària de Tarragona del Servei Català de la Salut i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Aquest divendres al matí s'ha confirmat que el servei entrarà en funcionament dimarts vinent i es desplegarà des de les 9h del matí fins 21h de la nit. El dispositiu es farà càrrec de la prestació del servei sanitari urgent, competència de l'administració autonòmica.

Altafulla, per tant, tindrà per primera vegada el servei d'ambulància durant 12 hores al dia, fet que ha valorat molt positivament la regidora de Salut, Eva Martínez. El transport sanitari urgent, que depèn de la Generalitat, es tracta d'un servei unitari per tot Catalunya que està dotat d'un sistema més avançat per atendre les urgències amb la màxima rapidesa possible.

Amb aquest acord, segons ha indicat l’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, s’aconsegueix una reivindicació de la societat que feia mesos que “es treballava”.
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla