Notícies
22 de desembre del 2015
Satisfacció a Altafulla pel nou servei d’ambulància urgent
El SEM ha instal·lat aquest dimarts un vehicle al Consultori Mèdic, que donarà servei de 9h a 21h
El Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) ha posat en marxa aquest dimarts a Altafulla una ambulància que donarà servei al municipi durant 12 hores al dia. Estarà en funcionament de 9 del matí a 9 del vespre, amb seu al Consultori Mèdic.

Després de diverses negociacions, l’Ajuntament d’Altafulla ha arribat a aquest acord amb la Regió Sanitària de Tarragona per tal que s’establís, per primera vegada, aquest nou servei al municipi. Fins ara, l’ambulància tenia la seva seu al Centre d’Atenció Primària (CAP) de Torredembarra. Ho ha explicat la regidora de Salut de l’Ajuntament d’Altafulla, Eva Martínez.

La regidora ha rebut la notícia amb molta satisfacció ja que considera que “serà un gran avenç per Altafulla en els casos d’emergència”. El dispositiu es farà càrrec de la prestació del servei sanitari urgent, competència de la Generalitat.

A principis d’aquest 2015, l’àrea de Salut de l’Ajuntament d’Altafulla parlava de continuar vetllant perquè el municipi disposés d’un “servei d’urgència de qualitat”. Una fita que aquest dimarts es fa realitat.

Més enllà d’aquest nou servei, el Consultori Mèdic d’Altafulla continuarà oferint medicina familiar, pediatria, consulta d’infermeria, extraccions de sang i recollida de mostres, i atenció domiciliària. L’horari d’atenció als pacients és de dilluns a divendres de dos quarts de 9 del matí a les 2 del migdia.
Eva Martínez, regidora de Salut
Eva Martínez, regidora de Salut
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla