Notícies
23 de desembre del 2015
El ‘Parc de les Entitats’ de la plaça Martí Royo d’Altafulla s’inaugurarà el proper diumenge
En la nova zona d’oci infantil hi seran representats els Gegants, els Castellers, els Diables, i els Bastoners amb il·lustracions de Pilarín Bayés
El ‘Parc de les Entitats’ d’Altafulla serà finalment una realitat aquest cap de setmana. La seva inauguració estava prevista en el marc de la Festa Major de Sant Martí del mes de novembre, però alguns problemes tècnics amb unes plaques defectuoses van obligar l’Ajuntament a ajornar la presentació. Aquesta setmana s’acabarà d’enllestir la instal·lació dels diferents elements, i la nova zona infantil de la plaça Martí Royo s’obrirà al públic el diumenge 27 de desembre a les 12 del migdia. La regidora de Medi Ambient i Participació, Montse Castellarnau, ha explicat que aquest nou espai pretén ser una mena “d’homenatge a les entitats que participen en els actes festius de la vila”. Hi seran representats els Gegants, els Castellers, els Diables, i els Bastoners amb il·lustracions de la reconeguda dibuixant Pilarín Bayés.

La voluntat del consistori és seguir la mateixa línia del ‘Parc del Patufet’ i del ‘Parc de la Caputxeta’, i oferir un tret particular que el diferenciï de la resta.

El consistori feia temps que hi tenia la mirada posada amb la voluntat de donar-li vida més enllà de l’àmbit comercial i festiu. De fet, oferir una alternativa d’oci per la canalla en aquesta zona havia estat fins ara una demanda de la ciutadania, i els diferents grups de l’equip de govern també hi havien presentat moltes propostes al respecte.

El nou espai d’oci infantil, de 130m2, comptarà amb un multijoc de tres torres, amb dos tobogans, amb diferents elements d’escalada, i amb un gronxador doble.
Montse Castellarnau, regidora de Participació
Montse Castellarnau, regidora de Participació
Montse Castellarnau, regidora de Participació
Social
Et recomanem
Visites a la Vil·la romana dels Munts
Instal·lacions obertes de dimarts a diumenge
Més informació a www.mnat.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Reserves a l'Oficina de Turisme d'Altafulla i al 977 651 426
Taller d'alimentació terapèutica
Cada dijous a les 18:00h. a la sala Teresa Manero
Informació i inscripcions a mriambau@altafulla.altanet.org
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla