Notícies
23 de desembre del 2015
Altafulla ja disposa d’una nova màquina de neteja viària
Amb aquesta nova adquisició, l’Ajuntament estudia la possibilitat de traslladar un dels vehicles antics a Brises del Mar per millorar-ne el servei
La Brigada Municipal d’Altafulla compta des d’aquest dimarts amb una nova màquina de neteja viària. Tot i que el procés administratiu ja feia dies que estava enllestit, a principis d’aquesta mateixa setmana, el regidor de Serveis de l’Ajuntament, Misha Preuss, no es va voler arriscar i va plantejar com a data d’adquisició principis del 2016. Aquest dimecres, però, ha confirmat la seva arribada. Tot i això, no serà fins l’any vinent quan es posi en funcionament.

L’edil ha explicat que els tràmits passen ara per la matriculació del vehicle, i per la formació dels operaris que la faran servir, de manera que la presentació oficial restarà per més endavant.

La intenció és que aquesta nova màquina doni servei arreu del municipi. La seva adquisició, però, fa que l’Ajuntament estudiï, paral·lelament, la possibilitat de traslladar una de les màquines antigues a Brises del Mar per tal de millorar el servei de neteja a la urbanització. Una decisió, però, encara per confirmar.

A banda d’escombrar, la nova màquina disposa també de la funció d’aspirar. Un fet que, segons el regidor, dóna “una nova dimensió i més rendiment” al servei de neteja.
Misha Preuss, regidor de Serveis
Misha Preuss, regidor de Serveis
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla