Notícies
28 de desembre del 2015
L’Ajuntament d’Altafulla enderroca el sortidor d’aigua del recinte firal del carrer Marquès de Tamarit
Urbanisme assegura que “era un cau de brutícia i ara no serà cap impediment per al desenvolupament d’activitats en aquesta zona”
L’Ajuntament d’Altafulla ha enderrocat al final de la setmana passada el sortidor d’aigua que hi havia ubicat al conegut popularment com a recinte firal de l’Avinguda Marquès de Tamarit, després que al llarg del darrer any s’hi hagin celebrat diverses iniciatives com les Altafira o la Fira de Sant Jordi. Un espai d’ús municipal i que s’ha redescobert per a poder-hi dur a terme activitats aquest 2015.

La seva amplitud, arbres que hi fan ombra, bancs, un terra de grava i altres característiques fa que aquest espai cada cop sigui més utilitzat. Un impediment i limitació de l’espai, però, era el que fins fa pocs dies suposava el brollador d’aigua que hi havia en un dels extrems del recinte, just davant d’un negoci de restauració.

Segons la regidora d’Urbanisme d’Altafulla, Marisa Méndez-Vigo, “el sortidor feia molts anys que no funcionava i era un cau de brutícia cada cop que plovia o queien les fulles dels arbres”. L’edil ha explicat que “ara no serà cap impediment per al desenvolupament d’activitats en aquesta zona”.

El treball d’enderroc l’ha dut a terme la Brigada Municipal i les feines han tingut una durada de menys de dos dies.
Marisa Méndez-Vigo, regidora d'Urbanisme
Social
Et recomanem
Dia Internacional contra la violència envers les dones
25 de novembre
Més informació a www.altafulla.cat
Jornada de portes obertes a la Vil·la romana dels Munts
29 de novembre
Més informació a www.mnat.cat