Notícies
30 de desembre del 2015
Comença la dinamització del Consell de Participació Ciutadana d’Altafulla
Els seus membres reclamen “que els projectes no quedin encallats” i l’Ajuntament ja ha anunciat “un abans i un després” a partir d’aquest gener
En el marc de la darrera Audiència Pública a l’Ajuntament d’Altafulla, una eina de participació on, a mode de roda de premsa, la ciutadania té la possibilitat de preguntar a l’equip de govern qualsevol qüestió que afecti al municipi, sortia a la llum una mateixa incomoditat entre veïns i veïnes que acostumen a participar del dia a dia del municipi i l’organització d’iniciatives de manera totalment desinteressada. En aquella ocasió, a principis del mes de novembre, la qüestió principal que es posava sobre la taula era el funcionament del Consell de Participació Ciutadana.

Alguns veïns i veïnes d’Altafulla es mostraven desanimats pels resultats i la lenta resposta de l’Ajuntament davant les propostes del Consell de Participació. Per la seva banda, el Consistori explicava aleshores que no tots els projectes havien quedat encallats des que havia entrat en funcionament el Consell. Tot i així, la regidora de Participació Ciutadana d’Altafulla, Montse Castellarnau, va coincidir amb la resta de membres voluntaris de l’ens, en què “convé dinamitzar el Consell i segur que hi ha un abans i un després”.

Una dinamització que la mateixa regidora ja ha anunciat que començarà a partir d’aquest mes de gener. Castellarnau ha explicat que al llarg dels propers dies convocarà una primera reunió en què espera “que hi participi com més gent, millor”.

El consistori espera, amb aquest rentat de cara del Consell de Participació, poder satisfer totes aquelles persones que hi inverteixen el seu temps de manera voluntària en treballar per Altafulla i que, a la vegada, el municipi surti beneficiat amb la seva feina.
Montse Castellarnau, regidora de Participació Ciutadana
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla