Notícies
30 de desembre del 2015
La campanya de Nadal d’ATECA avança a bon ritme
Els establiments adherits a la iniciativa repartiran butlletes fins el 6 de gener i el sorteig tindrà lloc el dia 11 al matí en directe des d’Altafulla Ràdio
L’Associació Turística d’Empresaris i Comerciants d’Altafulla (ATECA), l’Ajuntament d’Altafulla i la Patronal PIMEC impulsen aquest Nadal la campanya “Compra a Altafulla i guanya un mar de premis”. Una iniciativa que té per objectiu promoure el comerç de proximitat i fomentar la compra de regals als establiments de la vila.

Els comerços que hi participen són dels àmbits de l'hoteleria, la restauració, l'alimentació i la decoració, entre d'altres, que repartiran més d’una vintena de premis. Es va posar en marxa ara fa dos anys al municipi i va ser tot un èxit. En la passada edició, fins i tot es van esgotar les butlletes de participació abans que finalitzés la campanya. Maria Martos, que és gerent dinamitzadora d'ATECA, ha explicat que la campanya avança a bon ritme i que l’organització espera que es repeteixi la bona acollida d’altres anys.

Els diferents establiments adherits a la tercera edició de la campanya continuaran repartint butlletes fins el proper 6 de gener. El funcionament és que cada client ompli la butlleta amb les seves dades personals (nom, cognom, telèfon, i població) després de cada compra i la dipositi a l’urna que hi ha instal•lada al mateix comerç. El sorteig es durà a terme el dia 11 de gener al matí en directe des d'Altafulla Ràdio.
Maria Martos, coordinadora territorial de PIMEC
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla