Notícies
13 de gener del 2016
Les negociacions per obrir l’avinguda Lluís Companys d’Altafulla fan un pas endavant
L’Ajuntament s’ha tornat a reunir amb els propietaris de la Cabana i ha arribat a un principi d’acord per desencallar la situació
L’Ajuntament d’Altafulla ha arribat a un principi d’acord amb els propietaris de la zona de la Cabana. Així ho ha confirmat la regidora d’Urbanisme, Marisa Méndez-Vigo, qui ha explicat que el consistori, com a membre de la Junta Compensatòria, s’hi va tornar a reunir a mitjans del mes de desembre amb la voluntat, de nou, de desencallar la situació.

La intenció, segons ha explicat la regidora, és “canviar el sistema de funcionament de la Junta Compensatòria, de manera que l’Ajuntament pugui reprendre els treballs que permetrien, a curt termini, l’obertura, com a mínim, del carrer”. A llarg termini, Marisa Méndez-Vigo espera també poder reprendre les tasques a la urbanització.

De moment, el consistori resta a l’espera que els propietaris li faci arribar les notificacions d’alguns dels punts tractats, i tota la documentació pertinent per tirar endavant el procés.

Marisa Méndez-Vigo ha insistit que “no hi ha ningú més interessat que l’Ajuntament en què acabi aquesta situació”. Reconeix, però, que “estan amb les mans lligades, i que qui té la pilota a la teulada són els propietaris”.

La regidora ha explicat, a més, que a les traves per part dels propietaris se li podrien sumar també altres endarreriments en cas que hi hagi canvis en l’àrea d’Urbanisme al govern de la Generalitat.
Marisa Méndez-Vigo, regidora d'Urbanisme
Marisa Méndez-Vigo, regidora d'Urbanisme
Social
Et recomanem
Visites a la Vil·la romana dels Munts
Instal·lacions obertes de dimarts a diumenge
Més informació a www.mnat.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Reserves a l'Oficina de Turisme d'Altafulla i al 977 651 426
Taller d'alimentació terapèutica
Cada dijous a les 18:00h. a la sala Teresa Manero
Informació i inscripcions a mriambau@altafulla.altanet.org
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla