Notícies
13 de gener del 2016
La regidoria de Salut d’Altafulla posa en marxa aquest dijous el Taller d’Alimentació pel Benestar
Altres cursos previstos per aquest 2016 són el de primers auxilis, el de manipulació d’aliments, i el de prevenció de drogues
La regidoria de Salut de l’Ajuntament d’Altafulla continua treballant en la configuració del programa d’activitats per aquest 2016. El tret de sortida el donarà aquest dijous el segon mòdul del Taller d’Alimentació pel Benestar, impartit de nou per Núria Cosials. Un curs de 21 hores, subvencionat per l’Ajuntament, i adreçat a persones majors de 55 anys empadronades al municipi. El taller presenta l’alimentació com un pilar bàsic de la salut, i pretén transmetre als assistents les bases d’uns hàbits sans, naturals, i equilibrats. La regidora responsable, Eva Martínez, ha explicat que encara queden places lliures.

Més enllà d’aquesta primera proposta del 2016, altres cursos previstos per als propers mesos són el de primers auxilis, el de manipulació d’aliments, el de prevenció de consum de drogues i alcoholisme, i el de tècniques d’expressió, entre d’altres.

El Taller d’Alimentació pel Benestar que s’enceta aquesta setmana es desenvoluparà tots els dijous, fins el 17 de març, de 6 a 8 de la tarda a l’Escola d’Adults de l’Era de l’Esteve. Les inscripcions han de realitzar-se a l’Ajuntament, de forma presencial, o per correu electrònic a mriambau@altafulla.altanet.org.
Eva Martínez, regidora de Salut
Eva Martínez, regidora de Salut
Social
Et recomanem
Visites a la Vil·la romana dels Munts
Instal·lacions obertes de dimarts a diumenge
Més informació a www.mnat.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Reserves a l'Oficina de Turisme d'Altafulla i al 977 651 426
Taller d'alimentació terapèutica
Cada dijous a les 18:00h. a la sala Teresa Manero
Informació i inscripcions a mriambau@altafulla.altanet.org
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla