Notícies
13 de gener del 2016
La Biblioteca d’Altafulla convoca una reunió per a aquelles persones que vulguin format part de la xarxa de voluntariat
La trobada informativa tindrà lloc el proper dilluns 18 de gener a les 12h al mateix centre
La responsable de la Biblioteca Municipal d’Altafulla, Helena Cobos, ha convocat una reunió informativa dirigida a aquelles persones que vulguin format part de la xarxa de voluntariat que ha de millorar en els propers mesos les tasques de triar, classificació, i organització del fons documental.

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament dedica des del 2011 una partida pressupostària anual per a noves adquisicions literàries per ampliar el fons documental de la Biblioteca Municipal. L’any passat es van realitzar fins a tres compres de llibres, i la darrera incorporació va ser per Sant Jordi d’aquest 2015, quan es van adquirir una cinquantena de nous títols.

Unes adquisicions periòdiques que fan possible que el fons compti a dia d’avui amb prop de 16.000 documents registrats i catalogats. Una xifra en la qual també cal destacar les donacions. Tractant-se d’un municipi de 5.000 habitants, la mitjana de volums per habitant se situa en els 3 per persona. Una mitjana molt alta, per sobre dels 2,5 que marquen les directrius.

Més enllà de la reunió, prevista pel proper dilluns 18 de gener a les 12 del migdia, les persones interessades en implicar-s’hi també poden contactar amb la responsable del centre de forma presencial de dilluns a divendres de 4 a 8 de la tarda, trucant al telèfon 977 65 11 76, o enviant un correu electrònic a altafullallegeix@gmail.com.
Social
Et recomanem
Visites a la Vil·la romana dels Munts
Instal·lacions obertes de dimarts a diumenge
Més informació a www.mnat.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Reserves a l'Oficina de Turisme d'Altafulla i al 977 651 426
Taller d'alimentació terapèutica
Cada dijous a les 18:00h. a la sala Teresa Manero
Informació i inscripcions a mriambau@altafulla.altanet.org
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla