Notícies
20 de gener del 2016
‘Ex-Machina’, primera proposta del 2016 del Cineclub Altafulla-Link
La projecció de la pel·lícula tindrà lloc aquest dijous a les 20:30h al Casal La Violeta
‘Ex-Machina’ és el títol que ha triat el Cineclub Altafulla-Link per encetar el cicle del 2016. Una pel·lícula anglesa del director Alex Garland, nominada a Millor Guió Original i Millors Efectes Especials als premis Oscars. Des de la seva estrena ara fa un any, ha estat guardonada amb més de 20 premis. Entre aquests reconeixements, ha estat seleccionada per la prestigiosa revista ‘Rolling Stone’ com la tercera millor pel·lícula del 2015.

El film narra la història de Caleb, un jove programador informàtic, que guanya un premi per col·laborar durant una setmana amb el misteriós i multimilionari creador de Bluebook, l'empresa on treballa. Quan Caleb arriba a casa del Nathan, el seu cap, se n'adonarà que ha estat seleccionat per participar en una espècie d'experiment en què estarà involucrada l'última creació del Nathan: una robot anomenada Ava, dotada, suposadament, d'intel·ligència artificial. Serà Caleb l'encarregat de determinar si està interactuant simplement amb una màquina o si Ava és alguna cosa més.

Es tracta d’un thriller que suscita preguntes actuals, on hi ha espai pel misteri, la reflexió, la sàtira i la crítica. L’espectador descobrirà una hipnotitzant peça de cambra, una faula sobre els límits de l’ésser humà, i una interpretació femenina per part d’Alicia Vikander que ja forma part dels referents del cinema de ciència ficció.

La projecció tindrà lloc aquest dijous a dos quarts de 9 del vespre al Casal La Violeta. L’aportació és de 5 euros per persona, i de 2 euros per als menors de 25 anys.
Social
Et recomanem
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com
Visita ‘La vida de les elits vora Tàrraco’
11 d'octubre a les 11:00h. a la vil·la romana dels Munts
Preu: 5 euros. Venda d’entrades a www.mnat.cat/entrades