Notícies
21 de gener del 2016
L’Ajuntament d’Altafulla convocarà una jornada de portes obertes per donar a conèixer la Finca Canyadell
Està previst que la reconstrucció d’un dels mòduls, el que s’ha de convertir en Escola de Natura del GEPEC, estigui enllestit a finals de febrer
Les obres de reconstrucció d’un dels mòduls de la Finca Canyadell d’Altafulla estaran enllestides a finals del mes de febrer. Els treballs s’han allargat més del previst, segons la regidora d’Urbanisme, Marisa Méndez-Vigo, per “alguns problemes amb el constructor que va haver d’iniciar-los més tard del previst”. S’emmarquen dins de l’acord de custòdia que a finals de l’any 2013 van signar l’Ajuntament i el grup ecologista GEPEC, i la intenció és instal•lar-hi una Escola de Natura.

La Finca Canyadell es tracta d’una zona boscosa amb un elevat interès natural i vegetatiu. La seva platja gaudeix d’una gran qualitat i tranquil·litat. És una petita cala al redós del Roquer de Torredembarra, amb una longitud de 60 metres i una amplada de 35. Un espai força desconegut entre els mateixos veïns, i que l’Ajuntament vol donar a conèixer. Un cop enllestits els treballs, el consistori convocarà una jornada de portes obertes perquè així sigui.

Una altra de les propostes que estudia el consistori és un concurs d’idees per donar altres usos a aquest espai, més enllà d’esdevenir la seu de l’Escola de Natura del Grup Ecologista GEPEC.
Marisa Méndez-Vigo, regidora d'Urbanisme
Marisa Méndez-Vigo, regidora d'Urbanisme
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla