Notícies
Foto: Diputació de Tarragona
21 de gener del 2016
Altafulla és representada a la fira FITUR fins diumenge en el marc del ‘Conveni Còrner’
La Costa Daurada tanca acords a Madrid per portar 80.000 visitants més aquesta temporada
Altafulla és present fins diumenge a la fira Fitur de Madrid. Hi és representada dins de la marca Costa Daurada en el marc del ‘Conveni Còrner’.

Una de les novetats sorgida de les reunions prèvies a la mostra l’increment de més de 80.000 places d’arribada respecte la passada temporada a l’aeroport de Reus. Una augment de l’oferta que afavorirà l'augment del turisme procedent de Rússia, Holanda, Gran Bretanya i Irlanda al nostre territori. El reforçament d’aliances amb els mercats internacionals serà un altre dels punts centrals d’aquesta fira.

Un espai tematitzat dedicat al parc Ferrari Land centra part del protagonisme a l'estand d'enguany. Aquesta és, de fet, una de les grans novetats que ha preparat la destinació Costa Daurada. Està previst que a finals d'aquest any acabin les obres del futur parc temàtic de PortAventura, Ferrari Land, que obrirà portes la temporada 2017 i ocuparà una superfície de 60.000 metres quadrats. El parc comptarà amb l'accelerador vertical més alt d'Europa i disposarà d'un circuit de carreres de 570 metres adreçat al públic familiar, entre moltes altres novetats. Amb la posada en marxa de Ferrari Land PortAventura World, que anualment rep uns 4 milions de visitants, espera arribar als 5 milions anuals.

D'altra banda, la gestió de l'espai gastronòmic que cada any l'Agència Catalana de Turisme ofereix als professionals del sector turístic català assistents al certamen, anirà a càrrec en aquesta edició de l'Escola d'hostaleria de l'Institut Joaquim Bau, de Tortosa. D'aquesta manera, una mostra representativa de la cuina i els productes de les Terres de l'Ebre es pot degustar a Madrid.

La delegació de la Diputació a FITUR l'encapçalen el seu president, Josep Poblet, i el president del Patronat de Turisme de la institució, Martí Carnicer.
Social
Et recomanem
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com
Visita ‘La vida de les elits vora Tàrraco’
11 d'octubre a les 11:00h. a la vil·la romana dels Munts
Preu: 5 euros. Venda d’entrades a www.mnat.cat/entrades