Notícies
25 de gener del 2016
El cantautor Toti Soler dóna el tret de sortida al festival BarnaSants a Altafulla
El 8 de març també farà parada al municipi Ludmila Mercerón, i el 25 de març, ‘El Niño de la Hipoteca’
El casal La Violeta ha acollit aquest diumenge la primera de les actuacions que faran parada a Altafulla en el marc de la 21a edició del festival BarnaSants. El reconegut cantautor Toti Soler ha reivindicat la figura d’Ovidi Montllor amb Joan Massotkleiner i Gemma Humet, amb el mateix repertori que va inaugurar el BarnaSants 2015. El títol, ‘Poema sense acabar’, ha fet al·lusió a la poesia de Joan-Salvat Papasseit, alhora que es refereix a la vida i obra de Montllor, interrompudes prematurament.

El proper 8 de març, la cantant cubana Ludmila Mercerón també actuarà a Altafulla, a les 7 de la tarda a La Violeta; i clourà l’edició d’enguany l’artista barceloní Guiu Cortés, més conegut com ‘El Niño de la Hipoteca’, el 25 de març a les 10 de la nit. El festival fa parada al municipi per cinquena vegada consecutiva.

L’entrada per veure Ludmila Mercerón tindrà un preu de 3 euros de forma anticipada, i de 5 euros a taquilla. En el cas de ‘El Niño de la Hipoteca’, serà de 12 euros l’entrada anticipada, i de 15 euros a taquilla. L’opció més demandada a hores d’ara, però, ha estat el paquet de tres entrades a un preu de 15 euros, que ofereix l’Ajuntament.

Aquesta nova edició del BarnaSants s’allargarà fins el 14 d’abril. Arreu de Catalunya se celebraran al voltant d’un centenar de concerts, principalment a Barcelona i l’Hospitalet de Llobregat, però també a Alcoi, Viladecans, Gelida, Terrassa, Sant Boi de Llobregat i Sant Sadurní d’Anoia.
Social
Et recomanem
Concert en família amb Lali Begood
16 de juny a les 12h a La Violeta
Entrades gratuïtes a: entradas.codetickets.com
Dia de la música
21 de juny de 17h a 20h al carrer de l'Hostal
Organitza: Escola Municipal de Música d'Altafulla
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla